UNDERHOLDNING

Liten gruppe

Firma & privat arrangement

Mitt show passer perfekt til små grupper opp mot max 50 personer, i både formell og uformell setting.  Uansett om du booker meg gjennom et firma, organisasjon, skole, kommune/stat eller i privat ærend. 

Ved å holde gruppen på max 50, vil magien føles både nærmere, og mer inntimt. Dette gjør opplevelsen ikke bare mer magisk, men også mer minnerik for deg og dine gjester eller kollegaer.


Er du et større firma som fortsatt ønsker mitt bidrag? Ikke noe problem, jeg har også en løsning som vil passe for deg!

Familieunderholdning


Familiefest, dager og festivaler


Mitt bidrag passer perfekt om det er familiearrangementer, festivaler og gatedager. 

Du får oppleve et show som er inkluderende og som passer alle fra barn til godt voksen. Med min over 15 år lange  erfaring, hvor bl.a. å underholde forbipasserende på gaten i Oslo, har jeg lang erfaring i sosial interaksjon og kommunikasjon med mennesker. Mitt show er visuelt, og i moderne form. Her får du se magi med både penger, baller, tau, krystallkuler og kort.

Palm-reading

Egen personlighet

i din hule hånd.

For veldig spesielle anledninger har jeg mulighet til å tilby deg og dine gjester en kveld med personlig palm-reading og tarot. Jeg tar utgangspunkt i deg som menneske, og svarer ikke på "synske spørsmål" med temaer som økonomi, helse eller kjærlighetsliv. 


Med bruk av håndflaten og tarotkort, er dette en personlig, intim setting hvor jeg og dine gjester går dypere inn i deres egne personlighetstrekk på en morsom, uformell og ufarlig måte. 


Passer perfekt til feks. private "jentekvelder" hjemme, mingelbidrag på temafester etc.